Taekwondo vikend – 29.02-01.03.2020

Akademac je bio vrijedan u toku vikenda 29.02 – 01.03.2020.

Naši takmičari/ke i Glavni trener Akademca su učestvovali na 2 međunarodna dješavanja u obije sportske discipline taekwondo-a, sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) i tehničkoj disciplini izvođenja formi (poomsae).

U subotu 29.02.2020 u Beogradu je održan 16.Omega Kup, međunarodni turnir u taekwondo-u koji je okupio 627 takmičara/ki iz 56 klubova iz 7 država.
Akademac je učestvovao prvi put na ovom turniru i to sa dvije svoje najbolje juniorke u tehničkoj disciplini izvođenja formi (poomsae), Milenom Šćepanović i Sarom Arifović.
Obije su se iz Beograda vratile sa prelijepim utiscima, novim iskustvom i medaljama. Milena je osvojila srebrnu, a Sara bronzanu medalju.

Drago nam je da smo naše prvo učešće na ovom turniru obelježili medaljama za šta su najviše zaslužne Milena i Sara na čemu im i ovom prilikom čestitamo.
Bravo djevojke!!! Ponosni smo na Vas !

Fotografije sa turnira možete pogledati na našoj facebook stranici, kojoj možete pristupiti putem linka Taekwondo Klub Akademac ili fotografije u prilogu post-a.

U toku istog vikenda, u subotu i nedjelju 29.02 i 01.03.2020, na poziv Glavnog trenera TK ORTEK i Selektora Reprezentacije Albanije u sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) Juliana Cace, Akademac je učestvovao na dvodnevnim priprema sa takmičarima/kama iz Albanije.
Iz Akademca na pripremama su učestvovali naši najbolji takmičari/ka u ovoj sportskoj disciplini taekwondo-a, kadetkinja Jovana Laković i juniori Nemanja Jočić i Dino Arifović.
Iz Crne Gore su, uz naše takmičare, bili i takmičari iz TK Montenegro Stars, kadeti Vasilije Nestorović, Stevan Vuletić i Mario Vuletić.

Ovo su prve pripreme koje je Akademac realizovao van Crne Gore u sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) i postignut je dogovor o narednim treninzima i daljoj saradnji kojoj se unapred radujemo.

Zahvaljujemo se i ovom prilikom TK ORTEK i Treneru Julianu Caci na pozivu

Vaš Akademac

Share on Facebook
This entry was posted in klupska dešavanja, takmičenja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *