Taekwondo časovi u osnovnim školama u Podgorici- februar i mart 2020

U toku februara i marta 2020 smo, sada već tradicionalno, održali  taekwondo časove učenicima/cama Osnovnih Škola u Podgorici.

Naši časovi su interaktivni, uz učešće djece, njihovih nastavnika/ca i stručnih službi Osnovnih Škola, a usmjereni su na promociju i edukaciju o borilačkoj vještini Taekwondo, kao i rada Akademca sa djecom.

Prva Osnovna Škola koju smo u toku naše promocije obišli je  Francuska evropska škola u Podgorici, Ecole Francaise Europeenne de Podgorica gdje smo najprije održali taekwondo čas održali u četvrtak 6.februara.
U realizaciji časa, Glavnom treneru Akademca Zoranu Nediću (crni pojas 4.DAN) i Pomoćnoj trenerici Sari Arifović (crni pojas 1.DAN) , pomagala je naša članica Ida, koja je i učenica ove škole, na čemu joj se neizmjerno zahvaljujemo.

U petak 14.februara održali smo Taekwondo čas I.razredu i dijelu II.razreda Osnovne Škole “Savo Pejanović”.

Zahvaljujemo se nastavnicama i Direktorici Škole na mogućnosti da djeci približimo borilačku vještinu koju volimo.
Naglasili bismo da nam je posebno drago da smo čas održali u OŠ “Savo Pejanović” za koju smo vezani već 10. godišnjom saradnjom, verujemo na obostrano zadovoljstvo. Hvala im još jednom na gostoprimstvu.

Takođe nam je drago da su djeca sa neskrivenim zadovoljstvom vježbali sa nama.

Naredna Osnovna Škola u kojoj smo održali taekwondo časove je bila OŠ “Marko Miljanov” u kojoj smo održali po 1 čas II. i III. razredu u četvrtak 20.februara.
Taekwondo časove je održao Glavni Trener Akademca, Zoran Nedić (crni pojas 4.DAN)
zajedno sa Pomoćnom trenericom Sarom Dragojević (crveno-crni pojas, 1.geup) i našom najuspješnijom kadetkinjom Jovanom Laković (crveno-crni pojas, 1.geup) koja je odlična učenica ove škole.

Učešće Jovane nam je od velikog značaja jer na najbolji način prezentuje ono što bi bila poruka Akademca djeci i mladim ljudima, a to je da uz rad i zalaganje možete biti na putu uspjeha i najpozitivniji primjer vršnjacima da je spoj škole i sporta najbolje za njihov psihofizički razvoj.

U ponedjeljak 02.marta održali smo Taekwondo čas za dva odjeljenja I.razreda i jedno odjeljenje VII. razreda OŠ “Štampar Makarije” u Podgorici i time nastavili sa našom već tradicionalnom zimskom promocijom taekwondo-a u osnovnim školama 😀

Zahvaljujemo se na gostoprimstvu nastavnom osoblju, stručnim službama i upravama škola u kojima smo održali taekwondo časove.

Iznad svega zahvaljujemo se djeci na aktivnom učešću.

Ovo nije kraj naših časova taekwondo-a u osnovnim školama u Podgorici jer namjeravamo da u toku marta posjetimo što više vaspitno-obrazovnih ustanova u Podgorici i promovišemo borilačku vještinu koju volimo i rad našeg i Vašeg Akademca.

 

Sportski pozdrav,

Vaš AKADEMAC

Share on Facebook
This entry was posted in klupska dešavanja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *